Het knuffelseizoen, is hij een blijvertje of een fling?

Het knuffelseizoen, is hij een blijvertje of een fling?

Tijdens de zomer zijn mannen het liefst zo vrij als een vogel. Maar zodra het koude weer is aangebroken, zijn ze niet meer op het terras of in de club te vinden. De late avonden met de mannen zijn voorbij. Hasta la vista baby, tot de volgende zomer… Het knuffelseizoen is aangebroken.

Tijdens de koude wintermaanden heeft hij iets nodig om hem warm te houden. JOU! Wil jij weten of hij serieus met je is, of dat je alleen zijn schatje bent tijdens het knuffelseizoen?

  1. Hij wil alleen tijd met je doorbrengen als hij niks anders te doen heeft.

    Kortom, hij verveelt zich. In dat geval ben je zijn laatste prioriteit. En natuurlijk mag een man ook zijn eigen leven hebben. Maar als hij meer van jou wil maken dan alleen zijn seizoensschatje, dan maakt hij tijd voor je, hoe druk hij ook is. Niemand is te druk. Die woorden betekenen alleen dat hij je niet als prioriteit ziet.

  2. Hij heeft het nooit over jullie relatie in de toekomst.

    Als hij het over de toekomst heeft, kom jij daar dan in voor? Als in, na deze winter. Vraagt hij je wel eens wat jouw plannen voor de toekomst zijn? Als hij je in zijn leven wil, dan zorgt hij dat hij onderdeel uitmaakt van die toekomstplannen. Als het alleen om het ‘nu’ draait, verwacht hij niet dat jij er nog bent zodra zijn eenzame wintermaanden voorbij zijn.

  3. Je bent alleen goed voor ‘Netflix & chill’.

    Op zich is er niks mis mee, want Netflix & chill is ook super chill! Maar valt het je op dat jullie alleen qualitytime hebben in de avond? Bij hem thuis, of bij jou thuis. Er wordt verder geen moeite gedaan om samen een drankje te doen in de stad, een etentje of een wandeling te maken? Helaas, maar waar, dan beteken je vaak niet zoveel voor hem. Als je echt wat voor hem betekent, wil hij je aan iedereen showen en gaat hij er met je op uit. Af en toe een movienight is natuurlijk een ander verhaal.

Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *