de lotuskus

De lotuskus, het klinkt zo gracieus maar het is niet voor iedereen weggelegd. Je kont laten likken, het is onderdeel van seks. Maar vind jij het normaal? Het taboe hieromheen verdwijnt langzaamaan, al vinden de meesten het nog steeds behoorlijk freaky. Sta jij er voor open?

Het is misschien spannend, nieuw en erotisch, maar de lotuskus is zeker lekker. Ken je eigen grenzen en geniet van seks, ook tussen de billen als jij er klaar voor bent.

Wat is de lotuskus?

Voor degenen die de term lotuskus nog nooit eerder hebben gehoord, het staat ook wel bekend als eating ass, rimmen, baffen of anilingus. Je stimuleert hierbij de anus met de tong of de mond, oftewel orale seks met de anus. Wanneer de tong en lippen over de buitenkant van de anus gaan, wordt dit de lotuskus genoemd. Vroeger werd deze handeling vooral door homoseksuelen verricht, maar het wint steeds meer terrein bij heteroseksuelen. Ook zij hebben ontdekt dat de anus één van de gevoeligste erogene zones is, welke inmiddels onderdeel uitmaakt van het seksleven van velen.

Hoe geef je de lotuskus?

De anus zit vol gevoelige zenuwuiteinden. Als je dit met je tong stimuleert, kan dit erg seksueel opwindend zijn. Je kunt met je tong een beetje bij de anus naar binnen gaan, maar je kunt het ook oppervlakkiger houden door alleen de buitenkant te likken. Het is maar net wat jij en je partner fijn vinden, beide opties kunnen erg lekker zijn. Je kunt hierbij vele standjes afwisselen en het bijvoorbeeld ook combineren met masturberen. Denk je dat dit iets voor jou is? Experimenteer er eens mee.

Is de lotuskus wel hygiënisch?

Hygiëne is bij de lotuskus erg belangrijk. We weten allemaal wat er uit de anus komt en dat het beter is om dit niet in je mond te krijgen. Zorg er dus voor dat de anus goed schoon is voordat je eraan begint. Als je dit niet doet, kleven er (letterlijk en figuurlijk) wat gezondheidsrisico’s aan vast. Bij de anus bevindt zich de E. coli bacterie, ook een schoongemaakte anus kan deze bacterie nog in enige mate hebben. Daar kun je ziek van worden. Ook kunnen soa’s als hepatitis A en B, herpes, syfilis en simplex worden overgedragen door de lotuskus. Door het schoonmaken van de anus, verklein je de kans op infecties. Het zekere voor het onzekere nemen? Gebruik dan een beflapje.

Raak met je tong nooit de vagina aan nadat je de anus hebt gelikt. De vagina is namelijk erg gevoelig voor bacteriële en virale infecties. Dus wil je iemand ook beffen? Doe dat dan voordat je tussen de billen begint.

Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *