Appen, wat kan wel en niet?

Vind je iemand leuk? Dan wil je graag een goede indruk maken. Het is belangrijk goed na te denken hoe je overkomt via app. Miscommunicatie zit in een klein hoekje, en dat wil je graag voorkomen. Soms kan het nog best een uitdaging zijn. Daarom lees je hier de do’s en don’ts voor appen.

WEL DOEN: Hem of haar vertellen hoe leuk je het had

Appen na de eerste date? Vertel hem of haar gerust hoe leuk je het had en dat je elkaar graag weer snel wilt zien.

NIET DOEN: Een week wachten om hem of haar te appen

Wacht niet te lang na een eerste date om elkaar te appen. Zorg ervoor dat de ander weet dat je geïnteresseerd bent. Lang wachten komt laks over. Skip de ‘drie-dagen-regel’ en app wanneer je wilt.

WEL DOEN: Stel voor om iets samen te doen

Zijn jullie al een tijdje aan het appen en hebben jullie een gezamenlijke interesse? Stel dan voor om samen iets te gaan doen. Je kunt dit mooi als eerste date gebruiken. Houden jullie bijvoorbeeld allebei van films? Ga dan naar de bios. Of houden jullie van de natuur? Maak een strand- of boswandeling. Of gewoon een drankje doen samen en verder praten over jullie interesses kan natuurlijk ook.

NIET DOEN: Te veel appen

Interesse tonen is goed, maar overal waar ‘te’ voor staat, is niet goed. Zorg ervoor dat er voldoende balans is tussen met elkaar appen en elkaar met rust laten. Jullie hebben beiden jullie eigen leven. Soms is het goed een dag voorbij te laten gaan en elkaar te missen. En daarnaast, als jullie alles al via de app hebben besproken, wat valt er dan nog te bespreken als jullie elkaar fysiek ontmoeten?

WEL DOEN: Flirten via app

Flirten via app moeilijk? Helemaal niet! Een smile of kus emoji is soms al voldoende. En door elkaar complimenten te geven, kun je ook met elkaar flirten.

Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *