Hoe date je een alfavrouw

De alfavrouw, ze wordt door velen begeerd. Ze weet precies hoe ze haar dromen waarmaakt en is een sterke, onafhankelijke vrouw. Maar pas jij in haar perfecte plaatje? Misschien komt ze op jou intimiderend over, maar ook een powervrouw wil liefde in haar leven. Dus laat je niet afschrikken en lees hier hoe je een alfavrouw date.

Haar sterke karakter en vastbeslotenheid is precies wat jou in haar aantrekt. Ze staat stevig in haar schoenen en het lijkt alsof ze geen man in haar leven nodig heeft. Niets is minder waar, elke vrouw wil geliefd en bemind worden, zo ook de alfavrouw. Zolang je maar op de juist manier met haar omgaat.

De alfavrouw in een relatie

Voor een sterke vrouw is het belangrijk dat ze iemand treft die ze ziet als een gelijke. Alleen dan zal ze erover nadenken om met hem te settelen. Iemand die ambitieus en gedreven is, die beslissingen maakt en de controle neemt over zijn leven is interessant voor haar. Maar ook iemand die haar inspireert. Niets is aantrekkelijker voor de alfavrouw dan een man die weet wat hij wil, betrouwbaar is, zijn dromen waarmaakt en zelfverzekerd is. Want dat is zij zelf ook. Ze zoekt boven alles een gelijkwaardige partner, waarmee ze samen kan bouwen aan hun toekomst.

Daten met een powervrouw

Maar hoe doe je dat dan, een powervrouw daten? We geven tips: Hoe date je een alfavrouw?

Tip 1: Zie haar als je gelijke

Probeer jezelf niet te laten intimideren door haar te zien als de alfavrouw. Ja, ze is een sterke vrouw, maar dat betekent niet dat je haar op een voetstuk moet zetten en haar aanbidden. Ze is sterk en onafhankelijk, en wil graag met een man zijn die dat zelf ook is. Ook jij weet wat je wilt in het leven, je bent besluitvaardig en onafhankelijk. Laat dat zien aan haar, want je bent het waard om haar te daten. Straal dat ook uit als je met haar op pad gaat.

Tip 2: Blijf bij je plan

Heb je plannen met haar gemaakt of heb je haar gezegd dat je iets voor haar zou doen? Doe dat dan ook. Het is onaantrekkelijk als je iets zegt en je belofte niet nakomt.

Tip 3: Jaag, maar met mate

Mannen houden van jagen, dat is een vast gegeven. Eat your heart out bij de alfavrouw, want ze is niet altijd makkelijk te vangen. Je zult een middenweg moeten zoeken in jouw jacht op haar. Ze vindt het namelijk fijn om aandacht te krijgen, maar ook weer niet te veel. De alfavrouw is een drukbezette vrouw en vaak productief bezig. Ze heeft ruimte nodig om haar dingen te kunnen doen. Laat zien dat je haar die ruimte geeft, ook in de datingfase. Jouw eigen leven, doelen en ambities hebben ook aandacht nodig. Verlies dat niet uit het oog, want dit maakt je juist zo aantrekkelijk voor de alfavrouw.

Tip 4: Weet wat je zoekt in een partner

Welke normen, waarden en persoonlijke kenmerken heeft jouw ideale partner? Als jij weet wat je zoekt in een partner, vertel haar dat dan. Een sterke vrouw houdt van een man die weet wat hij wil en niet bang is om dat te uiten.

Tip 5: Laat je haar van jou leren

Een alfavrouw wil continu groeien in haar leven. Ze vindt het fijn als je haar inspireert en haar ondersteunt in haar groei. Dit doe je mede door de gesprekken die je met haar voert. Ze is nieuwsgierig naar je denkwijze, want daar kan ze van leren. Deel je passies en mening met haar, zodat ze soms ook de andere kant kan bekijken. Dit helpt haar voortdurend te evolueren en het maakt jou ontzettend aantrekkelijk voor haar.

Tip 6: Laat zien welke ambities je hebt in het leven

De powervrouw heeft ambities, maar ze verwacht dat jij die ook hebt. Een man die zijn doelen en dromen nastreeft is onweerstaanbaar voor haar. En dit betekent niet dat je rijk moet zijn. Het betekent dat je wilt groeien, hoge ambities hebt en je dromen wilt waarmaken. Het is een passie die je samen met de alfavrouw deelt.

Tip 7: Wees niet onzeker

Je denkt misschien dat de alfavrouw een moeilijk te daten vrouw is. Laat dat je niet afschrikken. Gebeurt dat wel? Dan ben je wellicht onzeker. En dat is helemaal niet slecht, maar wel belangrijk om toe te geven aan jezelf. Het getuigt van volwassenheid, want je hebt de emotionele intelligentie om je onzekerheden aan te kaarten. Onzekerheden kun je te boven komen en hoeven je relatie niet te verstoren. Ga na waarom je je onzeker en geïntimideerd voelt door haar. En weeg dat af aan wat jij haar te bieden hebt. Dat is namelijk ook heel veel! Je zult je gelijk een stuk sterker voelen.

Kortom, wees niet bang voor een sterke powervrouw. Weet wat je wil en ga ervoor!

Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *